ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Σχολή Κομμωτικής Διαμαντόπουλος από το 1992 έως σήμερα εξελίσσεται διαρκώς έχοντας ως κεντρικό γνώμονα τον σπουδαστή.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας της, μελετώντας πάντα τις τάσεις των νέων πρακτικών και φροντίζοντας το ίδιο το γνωστικό αντικείμενο να μη μένει ποτέ στάσιμο, ανέπτυξε καινοτόμες τεχνικές και πρωτοπόρες μεθόδους διδασκαλίας.

Ως ηγέτης στο χώρο της, η σχολή μας δεν επικεντρώνεται μόνο στο τεχνικό κομμάτι της εκπαίδευσης αλλά προχωράει ακόμη πιο πέρα και προσφέρει στους σπουδαστές της όλα τα εφόδια που χρειάζονται προκειμένου να κερδίσουν μια καριέρα στο χώρο της κομμωτικής.
Κάθε σπουδαστής αντιμετωπίζεται ως μελλοντικός επαγγελματίας αλλά και σαν καλλιτέχνης και αυτό οφείλεται στο ιδιαίτερο προφίλ της εκπαιδευτικής διαδικασίας, στον τρόπο μετάδοσης της γνώσης καθώς και της εμπειρίας του διδακτικού προσωπικού.

Η Σχολή Κομμωτικής Διαμαντόπουλος, που βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, στο Μοναστηράκι, συμβαδίζοντας με το ρυθμό της πόλης, είναι το ιδανικό μέρος για να αξιοποιήσει κανείς το πάθος του για την κομμωτική. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα ολιστικής προσέγγισης, σχεδιασμένο ώστε να βοηθά τους σπουδαστές να ανακαλύπτουν τους προσωπικούς τους στόχους καριέρας και να αναπτύσσουν τις απαραίτητες δεξιότητες που χρειάζονται προκειμένου να πετύχουν.

Τι είναι ένα όνομα;
Στη δική μας περίπτωση, πολλά!

Όταν ο σπουδαστής αποφοιτά από τη Σχολή Κομμωτικής Διαμαντόπουλος, παίρνει το όνομα μας μαζί του – το οποίο εμπεριέχει μια φήμη καινοτομίας και υπεροχής και μια μακράς διάρκειας δέσμευση με την ποιότητα.

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ 

Η Σχολή Κομμωτικής Διαμαντόπουλος απευθύνεται σε όλους όσους έχουν πάθος με την κομμωτική.
Για όσους θέλουν να αποκτήσουν μια καριέρα στο χώρο της κομμωτικής με γερά θεμέλια, δεν υπάρχει καλύτερη αρχή από την κατάρτιση των σπουδών τους στη Σχολή Κομμωτικής Διαμαντόπουλος.

Υπό την καθοδήγηση των πιο έμπειρων καθηγητών, οι σπουδαστές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα πρόγραμμα κομμωτικής τέχνης υψηλής τεχνογνωσίας και ταυτόχρονης θεωρητικής κατάρτισης, όπου όλα τα μυστικά των χρωμάτων, των μορφών και των σχημάτων εντάσσονται δημιουργικά μέσα σε αυτό.

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Οι σπουδαστές της Σχολής Κομμωτικής Διαμαντόπουλος παρακολουθούν μάθημα ανδρικού κουρέματος στο Barber Rules!

Στο πλαίσιο του μαθήματος με θέμα το ανδρικό κούρεμα, οι δευτεροετής σπουδαστές της σχολής επισκέφτηκαν ένα από τα πιο επιτυχημένα barber shops στην Ελλάδα, το Barber Rules, όπου συνομίλησαν με τους Κωνσταντίνο Περράκη απόφοιτο της σχολής μας, και τον Παμίνο Περράκη....

Διαβάστε Περισσότερα

Η Σχολή Κομμωτικής Διαμαντόπουλος συμμετείχε στην έκθεση “New Life-Expowedding” αναλαμβάνοντας τα looks των fashion shows.

Οι σπουδαστές της Σχολής Κομμωτικής Διαμαντόπουλος συμμετείχαν στην έκθεση “NEW LIFE-EXPOWEDDING” η οποία αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση κοινού για το γάμο και τη βάπτιση στην Ελλάδα! 12 διαφορετικά fashion shows με θέμα το γάμο, το πιο σημαντικό γεγονός της ζωής μιας...

Διαβάστε Περισσότερα

Η Σχολή Κομμωτικής Διαμαντόπουλος υποστηρίζει το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) προσφέροντας τις υπηρεσίες της στο ευρύ κοινό χωρίς αμοιβή!

Η Σχολή Κομμωτικής Διαμαντόπουλος για ολόκληρη την ακαδημαϊκή σεζόν 2016/17 ανοίγει τις πόρτες της κάθε δεύτερη Παρασκευή του μήνα και προσφέρει τις υπηρεσίες της στο ευρύ κοινό χωρίς αμοιβή! Με την ενέργεια αυτή, δίνεται σε όλους η δυνατότητα να απολαύσουν υπηρεσίες...

Διαβάστε Περισσότερα

Διεύθυνση

Ευριπίδου 28
10551 Αθήνα
v

Τηλέφωνα

Τ: 21 0801 9598
Τ: 21 0801 9583

Join us

Σχολή Κομμωτικής Διαμαντόπουλος

Ευριπίδου 28
10551 Αθήνα
Τ: 21 0801 9598
Τ: 21 0801 9583
Ε: info@diamantopoulos.com.gr