ΑΠΟΦΟΙΤOI 

“Το πρώτο πράγμα που έχω στο μυαλό μου όταν σκέφτομαι τη Σχολή Κομμωτικής Διαμαντόπουλος, είναι η φράση του αρχαίου Έλληνα φιλοσόφου Αριστοτέλη: «Εκπαιδεύοντας το μυαλό, χωρίς να εκπαιδεύσουμε την καρδιά, δεν είναι καθόλου εκπαίδευση.”

Κωνσταντίνος Μουστάκας

Education & Artistic Manager, L’ Oreal

Λίγα λόγια για τον Κωνσταντίνο

Ο Κωνσταντίνος ξεκίνησε την καριέρα του το 2004 τη L’ Oreal Ελλάδας, ενώ από το 2013 έως σήμερα εργάζεται στη L’ Oreal Κολομβίας. Τα τρία τελευταία χρόνια είναι ο Education & Artistic Manager για ολόκληρη τη χώρα και είναι υπεύθυνος για την εκπαιδευτική ομάδα ανάπτυξης των technical skills σε όλα τα κομμωτήρια στην Κολομβία. Ο ρόλος του περιλαμβάνει την
ανάλυση και αναγνώριση των αναγκών της αγοράς, να θέτει τους στόχους σύμφωνα με τους στρατηγικούς άξονες της αγοράς, να αναπτύσσει το ετήσιο πλάνο ενεργειών για την επίτευξη των στόχων αυτών καθώς και την ανάπτυξη της εκπαιδευτικής ομάδας προκειμένου να αξιοποιούνται οι εσωτερικές τεχνικές δυνατότητες της εταιρίας.

Η Σχολή Κομμωτικής Διαμαντόπουλος ήταν για μένα το πρώτο και πιο σταθερό μου βήμα στην κομμωτική. Οι βάσεις που θα πρέπει να πάρουμε είναι αυτές που θα μας δοθούνε από την πρώτη μέρα των σπουδών μας.Αυτά που έμαθα στα δυο χρόνια των σπουδών μου δεν σταματάω να τα χρησιμοποιώ συνεχώς και να τα βρίσκω μπροστά μου. Οπότε η επιλογή μου να φοιτήσω σε αυτή την σχολή ήταν ίσως ό,τι πιο σωστό έχω ακολουθήσει σε όλη την πορεία μου ως κομμωτής!
Κωνσταντίνος Καβράκος

Ιδιοκτήτης Κομμωτηρίου | Mέλος της Haute Coiffure Franchaise

Λίγα λόγια για τον Κωνσταντίνο
1996-1998 Σχολή Κομμωτικής Διαμαντόπουλος
2002 Σχολή TONI & GUY στο Λονδίνο)
2003 Σχολή SAKS στο Λονδίνο
2004 Σχολή ALEXANDER DE PARIS στο Παρίσι
1996-1998 Κούπερ στον ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ στο Κολωνάκι
2000-2001 ΤΕΟ στο Κεφαλάρι
2001 Έχει το δικό του κομμωτήριο στα Τρίκαλα.
Είναι μέλος της HAUTE COIFFURE FRANCAISE, το μεγαλύτερο πριβέ κλαμπ κομμωτών στον κόσμο, με 2000 μέλη από 40 χώρες.
Είναι επίσης μέλος της καλλιτεχνικής ομάδας της HAUTE COIFFURE Ελλάδος από το 2008 έως και σήμερα και έχει συμμετάσχει σε πολλά σόου και παρουσιάσεις στο εξωτερικό,  Λούβρο/Παρίσι, Ιταλία αλλά και στην Ελλάδα στη Θεσσαλονίκη, στην Αλεξανδρούπολη και στην Πελοπόννησο.

Η Σχολή Κομμωτικής Διαμαντόπουλος ήταν, είναι και θα είναι η πιο σοβαρή επιλογή στις σπουδές Κομμωτικής τέχνης στη χώρα μας. Με πάντα καταρτισμένους καθηγητές, αλλά πάνω από όλα με το πάθος και την αγάπη για την δουλειά αλλά και τους νέους!!!

Κωνσταντίνος Μεγαπάνος

Ιδιοκτήτης Κομμωτηρίου, Barbers & co

Λίγα λόγια για τον Στέλιο

Είμαι ο Κωνσταντίνος Μεγαπάνος και ασχολούμαι με την κομμωτική τέχνη από το 1997 όπου και πέρασα το κατώφλι της σχολής Διαμαντόπουλος ως πρωτοετής.

Μετά από δύο χρόνια εξαιρετικής φοίτησης με τους καλύτερους καθηγητές αλλά και τους ίδιους, Μαρία και Πάνο Διαμαντόπουλο, στο καθημερινό τους πόστο, βγήκα στην αγορά εργασίας έχοντας όλα τα πρώτα εφόδια που θα μπορούσε να φανταστεί ένας νέος που μπαίνει σε ένα κομμωτηριακό χώρο ως υπάλληλος.

Με τη βοήθεια της σχολής, το Σεπτέμβρη του 1999 δούλεψα αμέσως στο κομμωτήριο “Βαγγέλης Χατζής” όπου και πέρασα 14 χρόνια περνώντας όλα τα στάδια, από βοηθός έως και βασικός τεχνίτης. Το Μάιο του 2013 επέστρεψα στην Κηφισιά, στο δικό μου πλέον χώρο, “Barbers & co” όπου ασχολούμαι κυρίως με το ανδρικό κομμάτι του κομμωτηρίου χωρίς όμως να αποκλείουμε και τη γυναικεία παρουσία στο χώρο μας!!!

Οι γνώσεις που πήρα από τη Σχολή Κομμωτικής Διαμαντόπουλος ήταν τόσο υψηλές που με έκαναν να καταξιωθώ στο, μονίμως ανταγωνιστικό, διεθνή χώρο, με τα καλύτερα εφόδια.

Στέλιος Χόνδρος

Ζει και εργάζεται στο Λονδίνο, stelioschondros.com

Λίγα λόγια για τον Στέλιο

Γεννημένος στην Αθήνα το 1980 και με πολλή αγάπη για τη μουσική και τις τέχνες, ο Στέλιος Χόνδρος διάλεξε την κομμωτική ως μέσο έκφρασης. Σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι ιδιοκτήτες του “Michel” και στενοί συγγενείς, όπου ο Στέλιος “μεγάλωσε” παίζοντας στο κομμωτήριο τους. Ύστερα από παρότρυνση τους, μετά το Λύκειο συνέχισε στην Σχολή Κομμωτικής Διαμαντόπουλος και τελείωσε με αριστεία. Μετά από χρόνια εμπειρίας στο σαλόνι δίπλα από το Michel, αποφάσισε να μετακομίσει στο Λονδίνο όπου και έγινε δεκτός από το Vidal Sassoon. Εκεί εργάστηκε ανάμεσα στον TimHartley, Annie Humphries, Mark Hayes αλλά και σε όλους τους υπόλοιπους ταλαντούχους συναδέλφους του.
Ο χώρος της μόδας όμως ήταν που τον έκανε να παραιτηθεί από τη θέση του ως καθηγητής στις Ακαδημίες του Vidal Sassoon.

Τα τελευταία χρόνια εργάζεται κάθε σεζόν στα NY-London-Milan-Paris backstage για fashion shows μεγάλων οίκων μόδας όπως Louis Vuitton, Gucci, Moschino, Burberry, κλπ. καθώς και σε φωτογραφίσεις μεγάλων περιοδικών όπως Vogue, LOVE, W, κλπ. Ζει και εργάζεται στο Λονδίνο από το 2004.