Η Σχολή Κομμωτικής Διαμαντόπουλος απευθύνεται σε όλους όσους έχουν πάθος με την κομμωτική. Για όσους θέλουν να αποκτήσουν μια καριέρα στο χώρο της κομμωτικής με γερά θεμέλια, δεν υπάρχει καλύτερη αρχή από την κατάρτιση των σπουδών τους στη Σχολή Κομμωτικής Διαμαντόπουλος.

Υπό την καθοδήγηση των πιο έμπειρων καθηγητών, οι σπουδαστές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα πρόγραμμα κομμωτικής τέχνης υψηλής τεχνογνωσίας και ταυτόχρονης θεωρητικής κατάρτισης, όπου όλα τα μυστικά των χρωμάτων, των μορφών και των σχημάτων εντάσσονται δημιουργικά μέσα σε αυτό.
Τα μαθήματα για την ιστορία της κομμωτικής γίνονται με ακαδημαϊκή προσέγγιση ενώ πραγματοποιούνται συζητήσεις σχετικά με τον τρόπο έκφρασης κάθε εποχής. Το στυλ μαλλιών κάθε δεκαετίας αποκτά σάρκα στα εργαστήρια της σχολής όπου οι σπουδαστές έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν στην πράξη σε μια ποικιλία από στυλ, βικτοριανό, ρετρό, pop, vag, κλπ.

Σεμινάρια με εκπαιδευτικά βίντεο, μελέτη των τάσεων, διαλέξεις από καταξιωμένες προσωπικότητες των χώρων beauty και fashion, σε συνδυασμό με φροντιστήρια πρακτικής εξάσκησης, συνιστούν όλα τα απαραίτητα εφόδια που καταρτίζουν το σπουδαστή με γνώμονα την αισθητική, την έμπνευση και την εξατομικευμένη ματιά που απαιτεί το επάγγελμα.

Το κάθε πρόγραμμα χωρίζεται σε διαφορετικά στάδια ενώ η φύση και το περιεχόμενο κάθε σταδίου αναπτύσσεται παράλληλα με την πρόοδο των σπουδαστών μέσα από το μάθημα. Ωστόσο, κάποια πράγματα παραμένουν σταθερά, όπως η προσωπική καθοδήγηση από τους εκπαιδευτές Διαμαντόπουλος προς όλους τους σπουδαστές και η προσωπική αξιολόγηση στο τέλος κάθε σταδίου προκειμένου να εξασφαλιστεί η επίτευξη των μαθησιακών στόχων που απαιτούνται από τη Σχολή Κομμωτικής Διαμαντόπουλος.

OI ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ 

I.I.E.K. ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ

 • Ολοκλήρωση φοίτησης σε 4 εξάμηνα
 • Μόνο μαθήματα ειδικότητας
 • Αδεια ασκήσεως επαγγέλματος σε 6 μήνες
 • Αμεση προώθηση των απόφοιτων σε επιλεγμένους επαγγελματικούς χώρους

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ

 • 1 έτος φοίτηση
 • ολοκληρωμένη εκμάθηση της κομμωτικής τέχνης
 • 2 έτη προϋπηρεσίας για άδεια ασκήσεως επαγγέλματος

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ 

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ

ΣΠΟΥΔΕΣ 

Η Σχολή Κομμωτικής Διαμαντόπουλος προκειμένου να δώσει στους σπουδαστές της και μελλοντικούς επαγγελματίες τη δυνατότητα να αποκτήσουν μια πιο ολιστική προσέγγιση στο Beauty Industry και ταυτόχρονα να εμπλουτίσουν τις δεξιότητές τους, έχει συμπεριλάβει στο εκπαιδευτικό της πρόγραμμα τα εξής δύο εργαστήρια ελευθέρων σπουδών:

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ – ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ

Στο εργαστήριο ελευθέρων σπουδών το μανικιούρ, το πεντικιούρ και η ονυχοπλαστική διδάσκονται με προηγμένες επιστημονικές μεθόδους, η πρακτική εξάσκηση βελτιώνει τις ατομικές τεχνικές, συνιστώντας ουσιαστική προπαιδεία στη δημιουργία σχέσεων ικανοποίησης και εμπιστοσύνης με τους μελλοντικούς πελάτες των αποφοίτων επαγγελματιών.

 • 2,5 μήνες μανικιούρ, πεντικιούρ ονυχοπλαστική, design στα νύχια, αποτρίχωση
 • 2 έτη προϋπηρεσίας για άδεια ασκήσεως επαγγέλματος

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται εντός τετράμηνης φοίτησης στον τομέα του αισθητικού μακιγιάζ ενώ για το επαγγελματικό μακιγιάζ όπου ο σπουδαστής αποκτά τεχνική εξειδίκευση, απαιτείται φοίτηση ενός έτους.

 • 4 μήνες αισθητικό μακιγιάζ
 • 1 έτος επαγγελματικό μακιγιάζ