Home

IN NUMBERS

95
άμεση επαγγελματική
αποκατάσταση
1582
απόφοιτοι
30
χρόνια λειτουργίας
970
fashion projects
diamantopoulos

OPEN DAY

Η Σχολή Κομμωτικής Διαμαντόπουλος έχει καθιερώσει τον θεσμό του Open Day κάθε Παρασκευή 9:30-13:00 κατόπιν ραντεβού, στα κεντρικά της κτίρια, Ευριπίδου 28 - Αθήνα, όπου με ένα συμβολικό ποσό, ο πελάτης έχει την δυνατότητα να επιλέξει κούρεμα, χτένισμα ή βαφή από τους σπουδαστές μας με την εποπτεία των έμπειρων εκπαιδευτών τους.

Παράλληλα οι πελάτες που επιλέγουν τις υπηρεσίες μας, συμμετέχουν έμμεσα στην κοινωνική δράση της Σχολής μας, η οποία στηρίζει το έργο του Make a Wish, δωρίζοντας 2 ευρώ για κάθε υπηρεσία που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο μας. Το Make a Wish είναι ο οργανισμός εκπλήρωσης ευχών, μια φιλανθρωπική δραστηριότητα που κάνει ευχές παιδιών, που πάσχουν από απειλητικές ασθένειες, πραγματικότητα.

diamantopoulos

MESSAGE

«Όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε περισσότερους επαγγελματίες νέας γενιάς! Nα ενθαρρύνουμε την δημιουργικότητα και τον αυθορμητισμό της τέχνης, καλλιεργώντας το ταλέντο και τις δεξιότητες κάθε σπουδαστή μας ξεχωριστά.

Ενισχύουμε την δικτύωση των σπουδαστών μας με τα σπουδαιότερα ονόματα του χώρου της Μόδας της Ελλάδος και του εξωτερικού, τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα και τα πιο γνωστά fashion projects, από το πρώτο κιόλας έτος της φοίτησής τους.

Επενδύουμε στην βιωματική μάθηση και εξοπλίζουμε τους σπουδαστές μας με τεχνογνωσία και πρακτική εξάσκηση, σε πραγματικές συνθήκες πίεσης του backstage, ώστε να ολοκληρωθούν σαν επαγγελματίες και να καταφέρουν να ανταποκριθούν με επιτυχία σε κάθε πρόκληση στην καριέρα τους!

Δημιουργούμε σήμερα τους influencers του αύριο!»

Βασίλης Διαμαντόπουλος

e-banner