Η Σχολή Κομμωτικής Διαμαντόπουλος υποστηρίζει το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) προσφέροντας τις υπηρεσίες της στο ευρύ κοινό χωρίς αμοιβή!

07/02/2017Η Σχολή Κομμωτικής Διαμαντόπουλος υποστηρίζει το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) προσφέροντας τις υπηρεσίες της στο ευρύ κοινό χωρίς αμοιβή!Η Σχολή Κομμωτικής Διαμαντόπουλος για ολόκληρη την ακαδημαϊκή σεζόν 2016/17 ανοίγει τις πόρτες της κάθε δεύτερη Παρασκευήτου μήνα και προσφέρει τις υπηρεσίες της στο ευρύ κοινό χωρίς αμοιβή!

Με την ενέργεια αυτή, δίνεται σε όλους η δυνατότητα να απολαύσουν υπηρεσίες κομμωτικής από τους καλύτερους στο χώρο και οι «πελάτες» αντί να πληρώσουν τους ίδιους μπορούν να υποστηρίξουν το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)* δωρίζοντας 2 ευρώ και λαμβάνοντας ως αναμνηστικό δώρο το Αστέρι της Ευχής. 

*To Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα.