Η Σχολή Κομμωτικής Διαμαντόπουλος, πάει MADWALK!

09/07/2019Η Σχολή Κομμωτικής Διαμαντόπουλος, πάει MADWALK!
Η Σχολή Κομμωτικής Διαμαντόπουλος και η Wella, ως official hair partner, ανέλαβαν το event της χρονιάς, το MADWALK 2019 by Serkova Crystal Pure, δημιουργώντας χτενίσματα για τα πιο διάσημα brands σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ο Βασίλης Διαμαντόπουλος, ως Καλλιτεχνικός Διευθυντής της σχολής, ανέλαβε όλη την επιμέλεια και τον συντονισμό του backstage, με την ομάδα του να απογειώνει το hairstyling των μοντέλων και των καλλιτεχνών της διοργάνωσης!

Συγκεκριμένα στο catwalk για την Celia Kritharioti επιλέγη ένα καθαρό smooth low ponytail, για τον Dimitris Petrou ένα επιμελημένο wet look, για τους Deux Hommes ένα δημιουργικό χτένισμα με slick ξεκίνημα και πιο φυσική κατάληξη στις άκρες, καθώς και πολλά ακόμα look που έκλεψαν την παράσταση όλων των καλεσμένων της βραδιάς.

Ο Βασίλης Διαμαντόπουλος ανέφερε σε σχετική του δήλωση: "Είμαι πραγματικά ευτυχής από την συνεργασία μου με την Wella και την όλη διοργάνωση. Είναι μεγάλη τιμή η ανάθεση ίσως του πιο μεγάλου event μόδας στην Ελλάδα και τους ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη και την πίστη τους σε εμένα και την ομάδα μου. Ομολογώ πως στο τέλος της βραδιάς που πληροφορηθήκαμε τον τελικό αριθμό των look που δημιουργήσαμε κατά την διάρκεια της ημέρας, εντυπωσιαστήκαμε από τις επιδόσεις και το πάθος της δημιουργικής μας ομάδας! Είμαι ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα, όλα κύλησαν απόλυτα ομαλά, δώσαμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην ποιότητα και την απόδοση των look, που ήταν και η μοναδική μου απαίτηση πέραν από τον παράγοντα του χρόνου που μας πίεζε."

Άλλη μία φορά οι δημιουργίες και το πάθος της καλλιτεχνικής ομάδας της Σχολής Κομμωτικής Διαμαντόπουλος που αποτελείται από όλους τους εκπαιδευτές και τους σπουδαστές, στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία στην πιο hot συνάντηση της Μόδας και της Μουσικής, αποδεικνύνοντας ότι τολμά να εξερευνεί νέες πηγές έμπνευσης και να ανταπεξέρχεται στις νέες προκλήσεις!

Hashtags
#diamantopoulosacademy #diamantopouloshairacademy #vassilisdiamantopoulos #wellagreece #lovefromwella #madwalk2019